BonesWebs Empresa de disseny web Lleida

BonesWebs neix a principis de l'any 2014 amb l'objectiu d'ajudar a les empreses, en les seves necessitats relacionades amb les tecnologies de la informació.

Volem ser el vostre col·laborador i estar aprop per a proposar-vos solucions i vetllar per tal que no quedeu enrere en aquest món que evoluciona tant ràpid. També volem ajudar-vos en la definició de millores dels processos de la vostra organització, per tal d'intentar guanyar en competitivitat, rendibilitat i tranquil·litat.

Després d'una llarga trajectòria professional que comença als anys 90 al Centre Informàtic de la Generalitat, tot just que s'havia creat; al pas per grans empreses del sector com Debis IT Services i T-Systems, i posteriorment per empreses punteres en tecnologia web; ens engresquem a crear aquest nou projecte anomenat BonesWebs.

A BonesWebs recollim l'experiència adquirida en tots aquests anys i creem un equip multidisciplinari amb el que podem abastar projectes en diversitat de tecnologies, que optimitzen el seu valor quan s'integren.

Consulteu la nostra cartera de serveis.